RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB

Hej och god eftermiddag, trevligt att ni är här igen för att läsa vad som har hänt sedan sist. Först hoppas jag att ni alla mår bra och sedan hopps jag att det här inlägget om en blomsterbutik i Huddinge som heter RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design är ett sådant inlägg som ni kommer tycka om.  

Ni som följer mig på bloggen vet att jag vurmar för det här med shopping, och det gäller alltifrån kläder och prylar till blommor. Jag har inte följt den här trenden som råder nu, att alltfler väljer att köpa sina blommor i någon dagligvaruhandel. Det är bättre att köpa en vacker bukett eller en krukväxt i en blomsterbutik eftersom personalen där har en helt annan kunskap när det gäller blommor och gröna växter, det går att få god hjälp också med att välja ut de blommor som kan passa vid speciella tillfällen. Jag har alltid fått den hjälp som jag behöver när jag vänt mig till denna blomsterbutik i Huddinge och jag tror inget annat utan att ni, mina kära läsare, även ni kommer att tycka om denna blomsterbutik. Kundservicen som finns i denna butik går inte att jämföra med den service som ges inne i matbutiken, därför tycker i alla fall jag att man ska vända sig till en butik där de är experter inom området, som de är i denna blomsterbutik i Huddinge. Nu hade jag inget mer att ta upp angående det här, så jag sätter nu punkt för just det här inlägget men det kommer många fler inlägg innan den här dagen är slut. 

Du gillar kanske också...