Jag har köpt snygga och prisvärda smycken

Hej på er allihop! Det har varit en bra eftermiddag här i Umeå för min tjej och jag har återigen besökt en riktigt trevlig butik. Det är ett rätt så nyöppnat ställe där man kan köpa smycken i olika form, typ och prisklass. Ringar, armband, halskedjor, healingstenar m. m hittar man där. Nu sitter vi hemma i köket och dricker kaffe och jag bara kände att jag måste få dela med mig till er i min blogg om denna härliga butik, därför att jag tycker att många fler borde hitta dit. Affären som jag pratar om heter Smyckesmarknad. Det är också roligt, tycker min tjej och jag, att kunna köpa sådana smycken som inte var och varannan människa har. Smyckesmarknad är en butik för oss i Umeå, Uppsala eller Örebro. Nu har jag förvisso hört, att det finns många både kvinnor och män som kommer från alla möjliga håll och kanter, för att handla smycken.  

 

Att kunna köpa fina smycken som håller en hög kvalitet det tycker jag är viktigt. Oavsett vad jag är ute efter, så kan jag finna det här. Sortimentet har bredd, så det går alltid att finna något som passar ens tycke och smak. Så om du nu önskar att köpa dig något smycke, tycker jag att du ska gå dit. Oavsett vad just du är ute efter så kommer du garanterat att finna något som passar. Och vilka låga priser det är sen då! Riktigt bra, då handlar vi fler smycken, så kan vi variera vad vi vill ha på oss beroende på vilket humör och stil vi har för tillfället. 

 

Snart är kaffet urdrucket och nu ska vi ägna en stund här hemma hos mig åt att packa upp våra små paket, plocka fram det vi har köpt och sätta på oss våra ringar och halsband som vi köpte idag. Ha nu en fin fortsatt dag! 

 

Du gillar kanske också...