Bra webb-shop för oss garnintresserade

God afton på er allihopa! Jag hoppas att ni läsare har det bra och myser i decembermörkret. Här hemma i lägenheten på Östermalm sprakar det i den öppna spisen och jag sitter i min favoritfåtölj och håller på att sticka. Det ska bli julklappar till barn och barnbarn. De älskar sin mormor och jag dem! Det är så att handarbete är mitt stora intresse, men mest av allt älskar jag att sticka och till detta behöver ofta köpa garn. Det finns ett företag som heter Stäkets Hantverk & Design. Jag handlar i deras webb-butik, eller i deras lagerbutik. Det här är ett helt underbart ställe för oss som behöver garn. Här finns en mängd olika garner, i olika kvalitéer och färger och för olika ändamål. Jag tänker som så, att eftersom det här stället är så bra och trevligt för oss stickintresserade som behöver garn eller olika tillbehör, så jag vill berätta om detta för er! 

 

Förra året stickade jag flera snygga tröjor. Det tog sin tid att bli färdig, men det gör inget, för jag tycker ju att det här är så roligt. När jag sätter någonting i händerna och börjar skapa, då glömmer jag både tid och rum och de bekymmer som eventuellt kan tynga mig. Det är roligt att få vara kreativ, att få skapa något med händerna och tillverka vad det nu än kan vara. Och så roligt att få glädja någon annan med det som jag har gjort. Snart är det barnbarnen som får nya tröjor och halsdukar. Vi samlas hos mig här på Östermalm på julafton. Nu får de förstås annat än bara mjuka paket också. Är stickning din stora hobby också? Besök deras webb-shop, eller gör ett besök i deras lagerbutik. Den är öppen efter överenskommelse. Nu önskar jag er en fin jul! 

Du gillar kanske också...